Lediga tjänster

GOLI hjälper sina kunder att få koll på läget genom daglig styrning. Vår molntjänst för strategisk produktionsplanering är navet och i leveransen av denna erbjuder vi olika anpassade utbildningar.


Vill du vara med och förändra svensk sjukvård?

Då vi har en stor tillströmning av nya kunder samt många befintliga kunder med stort behov av både användarutbildningar och anpassade utbildningar behöver vi nu förstärka vårt team med ytterligare en person. Anpassade utbildningar kan vara allt från chefsstöd och verksamhetsförbättring till att förbättra processer och flöden med GOLI som systemstöd.

Tjänsten är helt ny och det finns stora möjligheter att vara med och påverka din roll. Vi tänker att din tjänst innehåller:

  • Ett uttalat ansvar för att våra utbildningar håller en hög kvalité
  • Att med hjälp av marknadskännedom ta fram nya utbildningar och koncept samt paketera dessa till konkreta erbjudanden
  • Framtagande av rutiner, processer och dokumentation för utbildningar
  • Undervisa och leda utbildningar för både befintliga och nya kunder
  • Självständigt, men även i team, ha kontakt med kunder och genom goda relationer sälja utbildningar.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att hjälpa svensk sjukvård att bli ännu bättre. Du har erfarenhet av att leda och utbilda personer, gärna från sjukvården, samt vana att utveckla rutiner och processer.

Då vi jobbar mot sjuk- och hälsovårdssektorn ser vi gärna att du har vana att jobba mot den sektorn alternativt jobbar eller har jobbat, inom sjuk- och hälsovård. Du är väl förtrogen med moderna system och vetgirig att lära dig mer om systemstöd inom sjuk- och hälsovård.

Du har en god analytisk och strategisk förmåga med känsla för helheten och ett intresse för organisations- och verksamhetsutveckling. Du är en ansvarstagande person som arbetar noggrant och strukturerat och får saker uträttade med hög kvalité. Vi ser det som självklart att du är lösningsorienterad, lyhörd och en hög samarbetsförmåga. Dessutom har du en hög utvecklad kommunikativ förmåga.

Du erbjuds

Om du lockas av att utvecklas och själv kunna utforma ditt arbete finns en fantastisk möjlighet till en spännande och viktig roll som en del i GOLI:s fortsatta resa. Du ingår i ett professionellt och ambitiöst team med utgångspunkt i Linköping. 

Vi har hög arbetsglädje och arbetar målfokuserat där några av våra värdeord är att vi ska ha roligt och våga utmana oss själva. Då vi tror på att en god hälsa främjar alla erbjuder vi generösa friskvårdsförmåner och möjlighet att träna på arbetstid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-04-30.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Daniel Gustavsson, daniel.gustavsson@goli.nu, 070-873 12 02.