img_3983

Idag har vi haft besök av fyra studenter från programmet Grafisk design och kommunikation på Linköpings universitet. Studenterna ska i kursen Internationell Marknadskommunikation genomföra en marknadsanalys utav en för oss intressant internationell marknad. Vi ser med spänning fram emot den kundrapport vi kommer erhålla om 17 veckor när kursen är slut.

Förutom dessa studenter har vi även två LiA-praktikanter från yrkeshögskolan MÖLK som kommer att få testa på hur det är att jobba på ett IT-företag under 10 veckor. Deras första uppgift har varit att se över hemsidan och de har redan kommit med väldigt intressanta förbättringsförslag.

Båda dessa grupper av studenter är en del i vårt arbete att gå ut på en internationell marknad och passar väl in i programmet East Sweden Evolution som vi deltar i.