Under sommaren har vi släppt en ny version av GOLI Kapacitet. Uppdateringen innehåller flertalet buggfixar och nya funktioner. Här är dom viktigaste nyheterna:

 • Ny layout
  Hela sidan har en ny och bredare layout. Det betyder att hela datorskärmen nu kan utnyttjas för att till exempel se fler grafer samtidigt. Layouten är fortfarande responsiv vilket betyder att den fungerar bra på mindre enheter såsom iPhone eller iPad.
 • Trend och prognos
  Flera av graferna i produktionsplanerna får nu automatisk en trendlinje utritad vilket gör det lättare att skapa en prognos för de mätvärden som följs.
 • Import av aktiviteter
  Nu är det möjligt att importera aktiviteter från en produktionsplan till en annan. Detta gör det snabbare och enklare att skapa nya produktionsplaner och även att kopiera planering mellan planer.
 • Single page application
  Hela hemsidan är omskriven från en ”Multi page application” till en ”Single page application”. Detta ger en snabbare upplevelse när man växlar mellan olika sidor.
 • Säkrare anslutning och användarhantering
  Användarinloggning sker nu med hjälp av integration mot en tredjepartsleverantör (http://www.auth0.com). I och med detta används nu den senaste säkerhetslösning för inloggningar på internet: JSON web tokens. Under hösten kommer även avancerade säkerhetsfunktioner såsom inloggning med kod via SMS och email att introduceras

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

 

GOLI - Logotyp - enbart moln - web - rgb